امروز : چهارشنبه, ۷ تیر , ۱۳۹۶ | Wednesday, 28 June , 2017
"در تاریکترین شب های ستم ، روشنترین ستاره ها زاده می شوند . حکیم ارد بزرگ"
  
محک
 
طرز تهیه سوپ قارچ با سبزیجات برای افطار

    مواد لازم :     سیب‌زمینی یک عدد هویج یک عدد جعفری و کرفس خرد شده یک پیمانه پیاز ۲ عدد قارچ خرد شده ۲ پیمانه بلغور جو یا گندم یا جو و گندم پرک شده یک پیمانه پودر جوانه گندم ‌ ۲ قاشق سوپخوری کدو ۲ عدد شیر یک پیمانه     […]

mahnama-soop-gharch
 

 

مواد لازم :
 

 


سیب‌زمینی
یک عدد
هویج
یک عدد
جعفری و کرفس خرد شده
یک پیمانه
پیاز
۲ عدد
قارچ خرد شده ۲ پیمانه
بلغور جو یا گندم یا جو و گندم پرک شده یک پیمانه
پودر جوانه گندم ‌ ۲ قاشق سوپخوری
کدو ۲ عدد
شیر یک پیمانه


 

 

طرز تهیه سوپ قارچ :

پیازها را نگینی خرد کرده، کمی تفت دهید و سپس قارچ را به آن اضافه کنید. در این مرحله مقداری پودر جوانه گندم به مواد اضافه کنید تا آب نیندازد. سپس کرفس، هویج و کدوهای خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و در آخر سیب‌زمینی‌های ریز شده را نیز به مواد قبلی اضافه کنید و به اندازه مناسب در آن آبجوش بریزید. وقتی آب به جوش آمد گندم یا جوی پرک شده را نیز به مواد اضافه کنید.

 

اجازه دهید تا مواد به حدی بپزد که سوپ دارای غلظت شود. وقتی سوپ خوب غلیظ شد یک لیوان شیر و جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سوپ با در باز بجوشد تا سبزی سبز ‌رنگ باقی بماند. در مرحله آخر نمک، فلفل و ادویه را نیز به سوپ اضافه کنید و بعد از مدتی آن را از روی شعله بردارید. اگر غلظت سوپ کافی نبود در آخرین مراحل می‌توانید به آن کمی دیگر پودر جوانه گندم اضافه کنید. این سوپ با مقداری پنیر گودا طعم خوبی پیدا می‌کند، اما اگر می‌خواهید سوپ سبکی داشته باشید از پنیر صرف نظر کنید.

 

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان