امروز : جمعه, ۲۸ مهر , ۱۳۹۶ | Friday, 20 October , 2017
"مهم ترین رازهای نهان سیاست بازان ، چیزی جز پیگری اندیشه مردم کوچه و بازار نیست. حکیم ارد بزرگ"
  
محک
 
طرز تهیه حلوای شیر برای افطار

مواد لازم:   آرد برنج نصف پیمانه گلاب نصف پیمانه شیر ۱ لیتر شکر ۲ پیمانه نشاسته ۱ پیمانه آب ۴ پیمانه   طرز تهیه:   نشاسته را در ۴ پیمانه آب سرد حل می‌کنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می‌کنیم […]

pictuer550.gif

مواد لازم:

 

آرد برنج نصف پیمانه
گلاب
نصف پیمانه
شیر
۱ لیتر
شکر
۲ پیمانه
نشاسته ۱ پیمانه
آب ۴ پیمانه

 
طرز تهیه:

 

نشاسته را در ۴ پیمانه آب سرد حل می‌کنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می‌کنیم (توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد). سپس شکر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

 

دقت داشته باشید برای آن که مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این کار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازی‌ها در ماه مبارک رمضان درست می‌کنند.

 

منبع : beytoote.com

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان