امروز : پنجشنبه, ۲۳ آذر , ۱۳۹۶ | Thursday, 14 December , 2017
"مهم ترین رازهای نهان سیاست بازان ، چیزی جز پیگری اندیشه مردم کوچه و بازار نیست. حکیم ارد بزرگ"
  
محک
 
طرز تهیه سوپ غلات برای افطار

    مواد لازم :   ذرت کنسروی دو قاشق غذاخوری گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوری برنج یک قاشق غذاخوری جو پرک دو قاشق غذاخوری هویج نیم ‌پز شده سه عدد جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری کره یا روغن یک قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم طرز تهیه : غلات را از […]

fo594
 

 

مواد لازم :

 

ذرت کنسروی
دو قاشق غذاخوری
گندم پوست گرفته شده
دو قاشق غذاخوری
برنج
یک قاشق غذاخوری
جو پرک
دو قاشق غذاخوری
هویج نیم ‌پز شده
سه عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
کره یا روغن یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

غلات را از قبل خیس کرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه می‌کنیم تا برنج بپزد. جو پرک و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه می‌کنیم، سپس مقداری نمک ‌زده و کمی جعفری به آن می‌افزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است.

 

 

منبع : beytoote.com

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان