امروز : جمعه, ۲ تیر , ۱۳۹۶ | Friday, 23 June , 2017
"آدمی باید از گناه بپرهیزد ، هر چه را به خویش نمی پسندد به دوست و دشمن خود روا ندارد . حکیم بزرگمهر"
  
محک
 
طرز تهیه آش جو برای افطار

    مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ نفر : جو پوست گرفته ۲۵۰ گرم سبزی آش ۱/۵ کیلو نخود و لوبیا و عدس به تساوی جمعاً ۷۵۰ گرم برنج یک استکان معادل ۱۰۰ گرم پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری کشک ساییده ی غلیظ ۴ تا ۵ لیوان ( یک لیتر ) […]

fo874
 

 

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ نفر :

جو پوست گرفته ۲۵۰ گرم
سبزی آش ۱/۵ کیلو
نخود و لوبیا و عدس به تساوی جمعاً ۷۵۰ گرم
برنج یک استکان معادل ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
کشک ساییده ی غلیظ ۴ تا ۵ لیوان ( یک لیتر )
نمک و فلفل به مقدار کافی
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :
می توانید در این آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بریزید . بهتر است حبوبات را از قبل خیس کنید چون این طوری زودتر پخته می شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پیاز سرخ کرده و زردچوبه بگذارید نیم پز شود . حالا جوی پوست گرفته و برنج را که بهتر است از قبل خیس کنید ، داخل گوشت و حبوبات بریزید و حرارت را ملایم کنید . گهگاه آش را هم بزنید . سبزی را با دقت تمیز و خرد کرده و داخل آش بریزید . بعد قطعات گوشت را بیرون آورده و بکوبید و داخل آش بریزید . این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روی آتش بردارید ، کشک را داخلش بریزید ، هم بزنید و با نعناع داغ و پیاز سرخ کرده آن را تزیین کنید .

 

 

منبع : banoo1

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان