امروز : چهارشنبه, ۲۵ مرداد , ۱۳۹۶ | Wednesday, 16 August , 2017
"کوشش اولین وظیفه انسان است. ( گوته )"
  
محک
 
طرز تهیه آش کشک ، مخصوص افطار

مجله اینترنتی ماهنما بعد از اینکه برنج پخت، گوشت چرخ کرده را ( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده ایم ) به صورت کوفته در می آوریم و به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد. مواد لازم :  نخود  نصف لیوان  لوبیا سفید  نصف […]

fo891
مجله اینترنتی ماهنما

بعد از اینکه برنج پخت، گوشت چرخ کرده را ( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده ایم ) به صورت کوفته در می آوریم و به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

مواد لازم :

 نخود  نصف لیوان
 لوبیا سفید  نصف لیوان
 برنج  ۱۰۰ گرم
 کشک  چهار قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط  ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
سیر داغ به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا نخود  و لوبیا را می پزیم .

سپس برنج را اضافه می کنیم.

بعد از اینکه برنج پخت،  گوشت چرخ کرده را ( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده ایم ) به صورت کوفته در می آوریم و به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

در آخر کشک را اضافه می کنیم.

برای تزئین روی آش می توان از سیر داغ استفاده کرد.

 

 

منبه : tebyan

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان