امروز : سه شنبه, ۳۰ آبان , ۱۳۹۶ | Tuesday, 21 November , 2017
"کوشش اولین وظیفه انسان است. ( گوته )"
  
محک
 
جوجه کباب استانبولی مخصوص سحر یا شام بعد از افطارتان

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:    سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته  ۱کیلو  سیر کوبیده  ۳ تا ۴ حبه  پیاز کوچک پوست گرفته  ۱۰-۱۲ عدد  گوجه فرنگی کوچک  ۸-۱۰ عدد  فلفل دلمه ای خورد کرده  ۱-۲ عدد نعنای خشک ۱قاشق مرباخوری آبلیموی تازه ۲-۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون نصف پیمانه نمک […]


fo893
مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

 

 سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته  ۱کیلو
 سیر کوبیده
 ۳ تا ۴ حبه
 پیاز کوچک پوست گرفته  ۱۰-۱۲ عدد
 گوجه فرنگی کوچک  ۸-۱۰ عدد
 فلفل دلمه ای خورد کرده
 ۱-۲ عدد
نعنای خشک
۱قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه ۲-۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

نوش جان ، التماس دعا

 

منبع : سیمرغ

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان