امروز : پنجشنبه, ۲۳ آذر , ۱۳۹۶ | Thursday, 14 December , 2017
"کوشش اولین وظیفه انسان است. ( گوته )"
  
محک
 
طرز تهیه سالاد پاستا

طرز تهیه سالاد پاستا             مواد لازم برای ۴ نفر:        پاستای فرمی: ۲۰۰ گرم، آبپز      نصف سینه مرغ: آب‌پز، خرد شده      نخودفرنگی: آبپز، ۱۰۰ گرم      جعفری ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری      تخم‌مرغ آبپز: ۲عدد، رنده شده     آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری      سس مایونز: ۱۵۰ […]

طرز تهیه سالاد پاستا

 

 

سالاد پاستا

 

 

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

     پاستای فرمی: ۲۰۰ گرم، آبپز
     نصف سینه مرغ: آب‌پز، خرد شده
     نخودفرنگی: آبپز، ۱۰۰ گرم
     جعفری ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
     تخم‌مرغ آبپز: ۲عدد، رنده شده
    آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
     سس مایونز: ۱۵۰ گرم
     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

 

روش تهیه:

 

همه مواد را با هم مخلوط کرده و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم مخلوط شده و سالاد جا بیفتد.

 

نکات:

 ۱ – به جای سس مایونز می‌توانید از ۱۰۰گرم ماست چکیده استفاده کنید.

۲ – سبزی معطر بنا به سلیقه شما می‌تواند متفاوت باشد.

۳ – پاستای صدفی برای تهیه سالاد، یکی از مناسب‌ترین انواع است، چون ضخامت کمی دارد و بافت آن با سایر مواد متناسب است.

 

 

وندا کلیک-  مجله اینترنتی ماهنما

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان