امروز : پنجشنبه, ۲۳ آذر , ۱۳۹۶ | Thursday, 14 December , 2017
"شباهنگام برای خانواده و نزدیکانت نامه بنویس و در روز برای اربابان و سرپرستان . حکیم ارد بزرگ"
  
محک
 
طرز تهیه دلمه پاستا

طرز تهیه دلمه پاستا               مواد لازم : ۳۰۰ گرم پاستا گوشماهی درشت گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیازداغ عسلی یک پیمانه گردو خرد شده یک چهارم پیمانه پنیر رنده شده گودا و پودر پارمزان یک پیمانه مرزه خشک یا جعفری تازه خرد شده کمی رب گوجه فرنگی دو ق […]

طرز تهیه دلمه پاستا

 

 

 

1396937437_index

 

 

 

 

مواد لازم :
۳۰۰ گرم پاستا گوشماهی درشت

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم

پیازداغ عسلی یک پیمانه

گردو خرد شده یک چهارم پیمانه

پنیر رنده شده گودا و پودر پارمزان یک پیمانه

مرزه خشک یا جعفری تازه خرد شده کمی

رب گوجه فرنگی دو ق غ

آب لیموترش کمی

نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه قدری

 

 

طرز تهیه :

 

گوشت را با کمی روغن و پیاز داغ تفت دهید .سپس ادویه و نمک و فلفل زده و با رب گوجه فرنگی و کمی آب بگذارید به روغن بیفتد .سپس مرزه خشک یا جعفری تازه به آن بیافزایید .

کف ظرف مخصوص فر را چرب کرده وکمی از سس گوجه فرنگی بریزید و گوشماهی ها را از قبل با آب نمک و کمی روغن مایع پخته و آبکش کنید .

سپس داخل آنها را مانند دلمه با مواد گوشتی پر کنید .( این عکس از نت )

از سس گوجه فرنگی و پنیر رنده شده روی دلمه ها بریزید .( این عکس از نت )

میتوان سس سفید هم روی مواد ریخت .

در فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب و روی آن طلایی شود .

نکته : مراقب باشید هنگام پر کردن گوشماهی ها پاره نشوند . ضمنا میتوان داخل آب جوش کمی زردچوبه ریخت تا رنگ پاستا خوشرنگ و طلایی شود .

 

 

وندا کلیک-  مجله اینترنتی ماهنما

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان