امروز : شنبه, ۱ مهر , ۱۳۹۶ | Saturday, 23 September , 2017
"آدمی باید از گناه بپرهیزد ، هر چه را به خویش نمی پسندد به دوست و دشمن خود روا ندارد . حکیم بزرگمهر"
  
محک
 
طرز تهیه بورقی

بورقی لقمه‌هایی لذیذ از کشور ترکیه که به سادگی تهیه شده و طعم بی‌نظیری دارد. مشکل‌ترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفکا یا فیلوست که عرضه آن در فروشگاه‌های مواد غذایی بزرگ در سراسر کشور کار را آسان کرده است.

طرز تهیه بورقی

 

 

بورقی
 

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

پنیر فتا: ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ درشت: یک عدد
جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲ ورقه
روغن مایع: به میزان لازم
روش تهیه:

 

1 – در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.

۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.

۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.

۴ – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

 

نکات:

 

1 – برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار که در بازار موجود است استفاده کنید.

۲ – اگر بورقی‌ها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.

 

 

وندا کلیک-  مجله اینترنتی ماهنما

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان