امروز : شنبه, ۳ تیر , ۱۳۹۶ | Saturday, 24 June , 2017
"آدمی باید از گناه بپرهیزد ، هر چه را به خویش نمی پسندد به دوست و دشمن خود روا ندارد . حکیم بزرگمهر"
  
محک
 
طرز تهیه کباب ترخون

مواد لازم :  گوشت چرخ کرده         نیم کیلو  پیاز                           ۱ عدد  سیر                          ۱ حبه  ترخون                      چند شاخه  نمک و زردچوبه          به میزان […]

fo1439

مواد لازم :

 گوشت چرخ کرده         نیم کیلو
 پیاز                           ۱ عدد
 سیر                          ۱ حبه
 ترخون                      چند شاخه
 نمک و زردچوبه          به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب ترخون:

 

اول پیاز ، سیر و  ترخون را با هم در آسیاب ریخته و کامل خرد می کنیم. بعد با گوشت ، نمک و زرد چوبه مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. بعد به اندازه گردوهای بزرگ از گوشت جدا کرده و  سر سیخ های چوبی می زنیم و می خوابانیم کف ماهیتابه های تفلون یا چدنی . با حرارت کم باید بگذارید تا کاملا مغز پخت شود و مرتب برشون گردونید تا کاملا سرخ بشوند. می توانید حتی سر سیخ هم نزنید و مثل شامی سرخشون کنید. البته یادتون باشه که در ظرف را بذارید و تا کباب خودشو کاملا نگرفته بر نگردونید. کباب ترخون آماده ی سرو می باشد.

sooran.com- مجله اینترنتی ماهنما

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان