امروز : شنبه, ۲۵ آذر , ۱۳۹۶ | Saturday, 16 December , 2017
"مهم ترین رازهای نهان سیاست بازان ، چیزی جز پیگری اندیشه مردم کوچه و بازار نیست. حکیم ارد بزرگ"
  
محک
 
طرز تهیه سس تارتار

  سس تارتار مواد لازم: یک فنجان مایونز ۳ قاشق غذاخوری کپر (caper)خرد شده. نام های دیگر: گلک، چاتلانقوش، خاروک، لگجی ۱۰ قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده ۲ قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده آب لیمو و در صورت دلخواه پوست لیمو ی رنده شده ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون خردل   طرز تهیه سس […]

سس تارتار
 

سس تارتار

مواد لازم:

یک فنجان مایونز

۳ قاشق غذاخوری کپر (caper)خرد شده. نام های دیگر: گلک، چاتلانقوش، خاروک، لگجی

۱۰ قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده

۲ قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده

آب لیمو و در صورت دلخواه پوست لیمو ی رنده شده

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

خردل

 

طرز تهیه سس تارتار :

در یک کاسه تمام مواد اولیه را باهم مخلوط می کنیم. اکنون سس جهت سرو آماده می باشد.

از این سس اغلب برای غذاهای دریایی استفاده می شود.

 

 

اختصاصی ماهنما

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان