امروز : شنبه, ۳ تیر , ۱۳۹۶ | Saturday, 24 June , 2017
"در تاریکترین شب های ستم ، روشنترین ستاره ها زاده می شوند . حکیم ارد بزرگ"
  
محک
 
طرز تهیه سس قارچ

  مواد لازم : قارچ : ۱۰۰ گرم نمک : ۱.۲ قاشق چای‌خوری فلفل : مقداری کره یا روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری آرد :‌ ۲ قاشق غذاخوری شیر یا  خامه : یک پیمانه سرکه سیب : یک قاشق غذاخوری   طرز تهیه سس قارچ : قارچ‌ها را بشویید و از درازا به قطعات […]

سس قارچ 2
 

مواد لازم :
قارچ : ۱۰۰ گرم
نمک : ۱.۲ قاشق چای‌خوری
فلفل : مقداری
کره یا روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
آرد :‌ ۲ قاشق غذاخوری
شیر یا  خامه : یک پیمانه
سرکه سیب : یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سس قارچ :
قارچ‌ها را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید.
آن ها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را اضافه کنید و قابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کره،‌ کاملا ذوب شود و قارچ‌ها طلایی رنگ شوند.
آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط رادر حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی،  به محتوای قابلمه اضافه کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید در آخر سرکه سیب را به سس اضافه کنید.

 
غذا های مورد استفاده :
سس قارچ را برای بسیاری از غذاها از جمله استیک‌ها می‌توان استفاده کرد.

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان