امروز : چهارشنبه, ۷ تیر , ۱۳۹۶ | Wednesday, 28 June , 2017
"مهم ترین رازهای نهان سیاست بازان ، چیزی جز پیگری اندیشه مردم کوچه و بازار نیست. حکیم ارد بزرگ"
  
محک
 
طرز تهیه سس پستو (Pesto)

  سس پستو پستو (به ایتالیایی: Pesto) (تلفظ: [ˈpesto]) گونه‌ای سس است که خاستگاه آن به شهر جنوا در لیگوریا بر می‌گردد.   مواد لازم: سیر متوسط :  ۳ حبه ریحان تازه : ۲ پیمانه پنیر پارمزان : نصف پیمانه دانه کاج (یا گردو) : یک سوم پیمانه روغن زیتون : نصف پیمانه نمک و […]

pesto
 

سس پستو
پستو (به ایتالیایی: Pesto) (تلفظ: [ˈpesto]) گونه‌ای سس است که خاستگاه آن به شهر جنوا در لیگوریا بر می‌گردد.

 

مواد لازم:
سیر متوسط :  ۳ حبه
ریحان تازه : ۲ پیمانه
پنیر پارمزان : نصف پیمانه
دانه کاج (یا گردو) : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : نصف پیمانه
نمک و فلفل : به اندازه دلخواه

 

طرز تهیه سس پستو :

ریحان را با دانه‌های کاج مخلوط کرده و چند دقیقه در دستگاه غذاساز بگذارید تا مخلوط گردد. اگر گردو استفاده می کنید قبل از مخلوط کردن با ریحان، گردو را به صورت جداگانه در دستگاه غذاساز خرد کنید. سپس سیر را بیفزایید و چند دقیقه دستگاه را روشن بگذارید. در حینی که دستگاه روشن است به آرامی روغن زیتون را اضافه کنید. پس از آن پنیر پارمزان را اضافه کنید.در صورت تمایل نمک و فلفل را بیفزایید.

 

غذاهای مورد استفاده :
پاستا،سیب زمینی تنوری و برش‌های نان باگت برشته شده.

 

اختصاصی ماهنما

کارآفرینی
برنامه جهانی غذا

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی ماهنما بوده و کپی برداری فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد.
مجله اینترنتی ماهنما ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. طراحی ، کدنویسی و سئو شده توسط : طراحی آسمان